CINTA

Saya tak kisah kalau tak dijodohkan dengan orang saya cintai, tapi saya harap jodoh saya akan mencintai saya dengan seadanyaa :'))
*Cinta hatiku hanyalah lelaki yg halal untukku*

suka ? klik like !

Saturday, 16 July 2011

aku , dya & hari ini

kawad ! kadet bomba ta dpt kott ! asyoo , rsa sedey ar . igtkan kmi yg dpt )': hmmmm .
tapi tappa lah , adat p'tndingan ! (:
btw , dlm ksedihan , ada kgembiraan ! hehe .
pas kwd tdi , pnya la caqi dya coz na tgkap gmbaq . tp mghilang ke mna ntah ? =.=' kecewaa !
then , msa acara taqik tali ueh , tba2x kwn dya mai gtao dya na amek gmbaq ngn aku :D weeee ~ hoho . tp ! aku ta ley lowh oqg amek pic aku , coz segan + ta qety na pose ! huhux , =.=' tptp , amek gakk sbb dh mmg tu yg aku na . huhu , uat2x ta segan dh laa . ngeee ~ ermm , satu ja aku qsao . line ! line ta bp na clear arr . adoiyyshh . na pusing area un taley . pusing2x , line tu jugakkk . =.=' ermmm , uat tatao ja laa . senang ! huhu . hope tadak yg tqasa ! (: tapiii , aku tao ada mata2x yg dok tgk . and ! aku qsa ada smeone na amek pic aku dqi jaoh . tp dya soh kwn dya amek  . ermmm , tatao lah klao aku yg pqasan . huhu . tp , caqa tu mmg uat aku pqsan cmtuh . hmm , na uat pa amek ???  aku bkn ada apa2x un ngn budak ueh . hisyy , ta paham toy arr ngn dya , hmmm . klao na amek ats nma kwn , meh ar gtao twos . kan senang ? =.=' whtever lah ! then , msa acra pnyampaian adiah , dok nan dya :D . ini yg sy mahuuu ! (:
tp kann , ada agy soqank dok usyaaa ! huhux , aku pqsan tp saja uat2x ta nmpak . ngeee ~ maaf , kita kwan jea ouke ! (: <3
kesimpulan utk event ary nieyhh ,,,, semua mereka2x itu aku layan (: esspecially , dya ! ^_^
the best thing today is , being close to you (: <3 apa kah saat ini akan berulang ? (:
~ aishiteru ! ~

No comments:

Post a Comment