CINTA

Saya tak kisah kalau tak dijodohkan dengan orang saya cintai, tapi saya harap jodoh saya akan mencintai saya dengan seadanyaa :'))
*Cinta hatiku hanyalah lelaki yg halal untukku*

suka ? klik like !

Wednesday, 11 January 2012

sayangkah dia ?

wahhh ! lama gila tak update blog niy . tengok entry sblum niy bulan brpa ? bulan oktober pnya tuhh . means ,, dah dua bulan tk update ! ishh2 . rindu takk ? ( ce klik nama dia ) Anis MohdNoh kata dia rindu nak tengok aku mqepek mqapu kt blog niy . hehe . takpa2 , now i'm back with new post ! ;D okay2 ,, nak mqepek apa eyk kali niy ?? haa ! lets talk about 'sayang' ! nakk ??  heee . jomjomm ! ;)

cmna eyk nak tau yg dia tu sbenanqnya ada perasaan a.k.a sayang kita ? taktau lahh . sebab , yang betul2 tau sama ada sayang atau tak , juz himself/herself . sapa kita nak duga perasaan org , kan ? ishh2 . so , ada la salah satu cara nak tau dia tu syg kita ataupun tak . senang jea ,, dengan perkataan ! yup , juz dgn p'ktaan , kita leh tau . cmna tu eyk ? (: 
okay , baca dan faham ayat niy , ' words don't have power to hurt you , unless that person means a lot to you . ' haa , pham tak-2 ?? ishh , tkkan tk pham kot ? haihh . takpa2 , meh nak translate . maksud dia cmniy ,, perkataan memang tkdak kuasa untuk buat kita sakit melainkan perkataan tu keluaq dpd mulut seseorang yang bermakna dalam hidup kalian ! maksudnya , sayang laa , kan ? yess ! hahak .

ehh , cmna plak nak tau yg dia 'sakit' dengan perkataan kita tu ? adoiyy . nak kena gtau jgakk ? krem otak camniy . hahak . takpa2 , gtau jgakk . ;) contohnya camniy ,, klau tiba2 mood kalian tak baek , then kalian ckap dgn dia bhasa yg agk kasaq . then , dia majoxk tk tntu pasal . apa mknanya tuu ? mknanya dia terasa lahh . sebab ? sebab dia sayang lahhh ! haihh . :D hahak . tptp , yg tu smua dia sja yg tau , not us ! hee .

okiess ! yang tu jaa . aku tktau la benda niy btul kea tak . tapi , lpas aku bca ayt tu , aku rsa  cam btul gakk . yelahh , klau tkdak feeling buadpa nak touching kan ? buang masa beb ! haha . klau rsa tk btul , tkpalahh , aku juz tlg smpaikan jehh . tak pksa utk fkir pun . 
okayokayy ,, see yaa at the next post ! ~ <3

No comments:

Post a Comment